Neps

Rreth Neps.al

Portali neps.al është themeluar më korrik 2018 me dëshirën për të sjellë në qendër të vëmendjes dashurinë për ushqimin e mirë, vëmendjes që duhet të kemi për stilin e jetesës dhe kujdesi që duhet treguar ndaj pamjes sonë.

Kontakt

Rruga Sami Frashëri
Pallati Vortek ,Qëndra Metropol kati i dytë , përball  Drejtorisë së Policisë