Snapfood

Thjesht Snappy

Porositni ushqimin tuaj të preferuar në vetëm pak hapa.
Nuk ka pasur kurrë një mënyrë më të lehtë për të bërë një porosi online. Me Snapfood ju kurrë nuk do të jeni të uritur.

   

Kliko dhe Ushqehu

Nuk ka pasur kurrë një mënyrë më të lehtë për të bërë një porosi online. Me Snapfood ju kurrë nuk do të jeni të uritur.

Kontakt

Rruga “Sami Frashëri”, Qendra Metropol
[email protected]
++355697777653